“Det finns inget plan för tillfället”

Ibland undrar jag hur flygbolagen tänker. Igår när jag skulle åka hem efter en riktigt rockandes midsommarhelg så passade Ryanair på att visa på varför Ryanair är just Ryanair och inte t.ex. Singapore Airlines. Ungefär 40 minuter före avgång meddelades det att planet var försenat, från 21:50 till 00:10 (!?), redan där börjar man undra hur det är möjligt att ett plan är försenat mer än två timmar om det inte är t.ex. ett motorfel som gör att man inte kommer att komma iväg överhuvudtaget.

När Ryanair ungefär 20 minuter senare ska försöka rädda sig själva meddelar de igen att “anledningen till förseningen är att vi tyvärr inte har något plan för tillfället”, ursäkta? Var det inte på en flygplats jag var? Och var inte Ryanair ett flygbolag? Inga-plan-frågetecken-utropstecken.

Det enda positiva var ju att jag fick se hela Spanien – Italien, super succé att det var försenat med andra ord. Det var dock inte lika skönt att somna runt 3 och gå till jobbet i snålblåst vid 9 snåret. Brrr.. Dublin var Dublin igen. Juste, köpte ett kilo Turkisk Peber också. Mumsfillibabba.