John Mayer – Where the light is (Live in LA) – Full concert

Very much recommended. John Mayer released his new album on DVD/CD/BLU-RAY on the 1st of July, it’s a really good concert and buy if you ask me!

Go Buy. Download. Watch. Whatever.

  • Tack för tipset! Det här ser jag verkligen fram emot. Kul att du lade upp det här klippet, jag har faktiskt precis börjat lyssna på John Mayer. ’Heavier Things’ är en den platta jag fastnat mest för. Lysande album. Värt att kolla upp för den som ännu inte gjort det. Perfekt i iPod-lurarna en lång bussresa nu så här i sommar.

    Tack för en bra och underhållande blogg!

  • Tack för tipset! Det här ser jag verkligen fram emot. Kul att du lade upp det här klippet, jag har faktiskt precis börjat lyssna på John Mayer. ’Heavier Things’ är en den platta jag fastnat mest för. Lysande album. Värt att kolla upp för den som ännu inte gjort det. Perfekt i iPod-lurarna en lång bussresa nu så här i sommar.

    Tack för en bra och underhållande blogg!